Gratis ophalen in Utrecht (De Meern)

Verzendkosten €4,99 vanaf €75 gratis (in NL)
Voor 13:00 besteld, zelfde werkdag verzonden 

Prijzen van stoffen zijn per meter (minimale afname 0,4m = 40cm)

Bestellen en levering

Wanneer je een bestelling hebt gedaan en de betaling is afgerond, wordt de bestelling in behandeling genomen. Mevrouw Jett zal de bestelling binnen een werkdag verzendgereed maken.

Verzendproces
Pakketten worden verzonden via PostNL. in de regel is de bezorging binnen Nederland een dag na overdracht aan PostNL. Een betaalde bestelling zal dan ook in de regel binnen 48 uur bezorgd worden. Mevrouw Jett is niet aansprakelijk voor late leveringen vanwege vertraging door PostNL.

Verzendkosten binnen Nederland
Voor een reguliere bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht van €4,99 Bij een bestelling vanaf €75 is verzending gratis.

Verzendkosten België en Duitsland
Voor een reguliere bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht van €8,99 Bij een bestelling vanaf €100 is verzending gratis naar België en Duitsland.

Opties pakketbezorging
Bij een pakket zijn er opties te kiezen voor de verzending. Een standaard pakket wordt op het huisadres afgeleverd. indien u niet thuis bent, kan het ook bij de buren afgeleverd worden. Wanneer dit niet de bedoeling is, kunt u de optie aanvinken “alleen op het huisadres afleveren”.
Het is mogelijk om het pakket af te leveren bij een PostNL afhaalpunt. Na invoer van uw huisadres en het selecteren van “PostNL afhaalpunt” kunt u het gewenste afhaalpunt selecteren.

Je winkelmand
0
Scroll naar top
preloader