Gratis ophalen in Utrecht (De Meern)

Verzendkosten €4,99 vanaf €75 gratis (in NL)
Wij verzenden op maandag, woensdag en vrijdag

Prijzen van stoffen zijn per meter (minimale afname 0,4m = 40cm)

Meet Milk Tencel Jersey
Duurzaam

Meet MILK- Basic Stretch Jersey met Tencel

De Jersey/ Tricot gemaakt van Lenzing Tencel Basic Jersey/ Tricot is een lichte, zachte en soepelvallende stof met een mooie glans. De stof is gemaakt met TENCEL™ Lyocell en elastaan. De elastaan zorgt ervoor dat de stof mooi terugveert in zijn oorspronkelijke vorm. Geen uitgelubberde shirts dus!  De hoge elasticiteit zorgt voor recovery (terug in

Lees verder »
Aanpassingen

Papilio aangepaste top

Hoe maak je de Papilio van Sofilantjes Tienerproef? Natuurlijk met een peplum. Renate legt je met hele duidelijke foto’s en instructies uit hoe je dit zelf kan doen!

Lees verder »
Stoffonkel proefstukjes
stofkennis

Stoffonkel- Organic nicky Corduroy

Alles wat je wil weten over de Stoffonkel Corduroy Nicky. We geven informatie over wassen, garen en machine naalden. Daarnaast kan je je proefstukjes aanvragen om zo nooit de verkeerde kleur te bestellen.

Lees verder »
wassysteem
Tutorial

sorteerhulp voor het wassen

Het moest makkelijker kunnen: de was sorteren. Daarom ging ik opzoek naar een manier die ik binnen mijn gezin kon introduceren. Dit is zo’n jaar geleden en nu wil ik jou ook graag helpen en schreef ik een blog hierover en maakte ik een printable.

Lees verder »
Cadeaubonverpakking- duurzaamcadeaupapier
naaitips

Furoshiki- Duurzaam cadeaupapier

Furoshiki is een duurzame manier van je mooie cadeaus inpakken. Mevrouw Jett pakt op deze manier haar cadeaubonnen in. Wil je weten hoe je zelf op deze manier kan inpakken? Lees dan vooral even verder.

Lees verder »
Kielo Sew Along
naaitips

Sew Along: Kielo Wrapdress

Samen maar wel op jouw moment met je eigen naaimachine op een plek waar je je helemaal op je gemak voelt. Dat is de SEW ALONG van MEVROUW JETT. Dit keer met de KIELO WRAPDRESS voor alle maten.

Lees verder »
Scroll naar top
preloader