Meet Milk Tencel Jersey

Meet MILK- Basic Stretch Jersey met Tencel

De Jersey/ Tricot gemaakt van Lenzing Tencel

Basic Jersey/ Tricot is een lichte, zachte en soepelvallende stof met een mooie glans. De stof is gemaakt met TENCEL™ Lyocell en elastaan. De elastaan zorgt ervoor dat de stof mooi terugveert in zijn oorspronkelijke vorm. Geen uitgelubberde shirts dus!  De hoge elasticiteit zorgt voor recovery (terug in model komen van de stof). De stof is super geschikt om dicht op de huid te dragen. Je zal het bijna niet voelen zo licht en zacht is het.  

Deze jersey is extra bijzonder omdat het meer vocht absorbeert en een stuk sneller droogt dan katoen. Dit samen met een minder snelle bacteriegroei in vergelijk met synthetische stoffen. Het schijnt dat synthetische stoffen wel 2000 keer zo veel bacteriën ontwikkelen. Je kan je wel voorstellen dat deze stof zorgt voor een fris gevoel tijdens het dragen. Sportkleding van deze stof is dan ook een goede keuze!

21 van de 30 kleuren in de collectie!

Momenteel produceert Meet MILK 30 kleuren Basic Stretch Jersey. Op dit moment heb ik 21! kleuren opgenomen in het assortiment van Mevrouw Jett. Via de onderstaande button kan je direct naar de producten toe. Onder de button staat een overzicht van alle kleuren in mijn collectie.  

(Nog) Niet in de collectie opgenomen

De komende tijd hoop ik de collectie kleuren uit te bereiden met onderstaande kleuren. Het zou fijn zijn, dat wanneer je een van deze wil bestellen je dit bij Mevrouw Jett wil doen. Je kan je kleur mailen naar Mevrouw Jett (klikbare link) .

Meet milk basic stretch- nog niet in het assortiment

Proefstukjes van alle Meet Milk- Basic Stretch Jersey

De stof zien en voelen kan prettig zijn voor je het bestelt. Speciaal voor deze collectie stoffen maakte ik een pakket met proefstukjes van alle kleuren Meet Milk- Basic Stretch Jersey en de Neva boordstoffen (die perfect matchen bij de jersey). Je kan deze voor een klein bedrag aanschaffen via onderstaande button. 

Scroll naar boven