Mevrouw Jett stelt zich voor

Durf anders te zijn

Het verhaal DSC 4156 vierkant Aangepast

Mevrouw Jett is dé online stoffenwinkel opgericht door mij, Leanne Greeven. In 1985 ben ik op de wereld gekomen in een creatief ondernemersgezin. Onvermijdelijk krijg je dat ondernemersbloed dan als kind ook mee. Met een creatieve moeder en broer zorgde dit voor mooie ideeën en creaties aan de keukentafel. Door de restjesbak van mijn moeder maakte ik kennis met naald en draad. En maakte ik tientallen etui’s.

Op de basisschool vertelde ik iedereen dat ik later met gehandicapte mensen zou gaan werken. De keuze om sociaal pedagogisch werk (activiteitenbegeleiding) te gaan doen was dan ook geen verrassing. Daarna heb ik een aantal jaar ergotherapie gestudeerd tot ik er achter kwam dat in groepen werken mijn passie is. Samen producten maken waar je trots op bent, of nog beter, waar de ander supertrots op is. Dus ging ik Social Work studeren in Utrecht. Inmiddels zet ik samen met mijn collega’s de mooiste werkplekken en activiteiten op die passen bij de talenten van iedereen die bij ons wil komen werken. Ondertussen bleef de creativiteit en dook vaak achter mijn naaimachine.

‘Wat je draagt, bepaal je lekker zelf!’

Een aantal jaar geleden ben ik gevraagd een aantal vrouwen een workshop te geven. We maakten rokken. Dit smaakte naar meer en zo ontstond op mijn zolderkamer de eerste naailes. Inmiddels heb ik op zolder een eigen atelier waar ik een kleine groep mensen les kan geven. Hier heb ik ook alle mooie stoffen opgeslagen die op mevrouwjett.nl te krijgen zijn. Samen met Dennis (mijn man en de nerd achter de website) heb ik de online winkel van Mevrouw Jett geopend zodat iedereen kennis kan maken met prachtige stoffen. Eindelijk mijn eigen onderneming!

Ik heb nog zo veel dromen en wensen voor Mevrouw Jett. Maar mijn grootste wens is om jou te laten zien dat je met eerlijke kwalitatieve stoffen, mooie passende patronen lekker voelt in eigengemaakte kleding.
Oja, even voor de duidelijkheid…. Zelfgemaakte kleding is superhip en past altijd. Wat je draagt, bepaal je lekker zelf!

Veel naaiplezier en geniet van mooie stoffen!

Leanne

Scroll naar boven
preloader