Informatie over producten

Kleuren
Foto’s van stoffen zijn gemaakt door de fabrikant of door Mevrouw Jett zelf. We proberen zoveel mogelijk de werkelijkheid te benaderen. Er is altijd een kleurverschil tussen wat je ziet op de foto en de werkelijkheid wanneer je de stof in handen hebt. Deels kan dit komen door de foto’s, maar ook doordat schermen verschillend de foto’s laten zien. zo kan je een klein kleurverschil zien tussen de foto op de laptop of telefoon.
Je moet dus altijd rekening houden met een mogelijk klein verschil in kleur.

Wasvoorschrift
Omdat stoffen kunnen krimpen adviseert Mevrouw Jett de stoffen te wassen voor gebruik. De ene stof krimpt meer dan de andere stof, de krimp kan maximaal 10% zijn. Houdt hier bij de bestelling dus altijd rekening mee. Het beste kan je 10% extra stof kopen, dan weet je zeker dat je (na wassen) voldoende stof hebt.
De fabrikanten schrijven voor dat de stof gewassen kan worden op 30 graden met gebruik van een kleurwasmiddel. Als het kan binnenstebuiten wassen, met gelijke kleuren. De stoffen zijn niet geschikt om te drogen met een wasdroger.

Scroll naar top

De nieuwe collectie van Albstoffe “Sakura” staat online. Helaas zijn nog niet alle stoffen zijn binnen. Deze stoffen staan daarom als pre-order online.

preloader