Tijd voor een stapje

Naailessen test scaled

Kan je rechtdoor stikken en heb je je eerste patroon al gemaakt? Wellicht loop je nog tegen van alles aan. Ik wil je graag helpen om je naaiwerk nog mooier te maken.

Op verschillende avonden doordeweeks wordt er in het atelier van Mevrouw Jett hard gewerkt. Met maximaal zes personen werkt iedereen aan zijn/haar eigen project. Dat kan een ingewikkelde jurk zijn waar weken aan gewerkt wordt, of een snel T-shirt. Je werkt aan je eigen project(je) en Mevrouw Jett geeft tips, eventueel uitleg en schenkt natuurlijk fantastische koffie (of thee).

Tijdens de avonden kan je je naaikunsten verbeteren, inspiratie opdoen van anderen, of het is gewoon een gezellige stok achter de deur om lekker tijd te hebben om te naaien.

  1. Naailessen zijn van 20:00-22:00 uur
  2. Je werkt aan je eigen gekozen project
  3. Naailessen boeken gaat online via de website. Als je naailes wilt, kan je het aanvragen. Wanneer er voldoende ruimte is, krijg je een account om je lessen te boeken.
  • Naailes in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht
  • Tijdens de avond goede koffie/thee
  • Gebruik van patronen tijdens de naailessen
  • Gebruik van garen en patroonpapier
  • Geen naaimachine? Mevrouw Jett heeft enkele naaimachines ter beschikking voor cursisten.

Een goede stok achter de deur om weer lekker aan de slag te zijn achter de naaimachine. Ook gewoon lekker tijd voor mezelf!

-

Je winkelmand
0
Scroll naar top
preloader