Gratis ophalen in Utrecht (De Meern)

Verzendkosten €4,99 vanaf €75 gratis (in NL)
Wij verzenden op maandag, woensdag en vrijdag

Prijzen van stoffen zijn per meter (minimale afname 0,4m = 40cm)

Maattabel op een sticker

Maattabel op een sticker 1

Kinderen groeien en hebben voor mijn gevoel ieder seizoen (en soms ook nog tijdens het seizoen) nieuwe maten. Ik schrijf ze ergens op maar raak het briefje weer kwijt, gok weer op de maten en de kledingstukken passen niet meer. Dit moet anders.

structuur, overzicht en plannen in een boek

Om structuur, overzicht te krijgen en te plannen heb ik geleerd om een papieren agenda te hebben en een opschrijfboek. Niet voor alles losse boekjes maar deze twee dingen. Een naai schriftje is dus niets voor mij. Er moest iets komen wat ik makkelijk kon toevoegen en misschien wel overschrijven in mijn agenda. Zo ontstond het idee van stickers.

Maattabel op een sticker 2

de maattabellen

Hieronder vind je het document voor een sticker (A-5) voor kinderen en eentje voor vrouwen die je natuurlijk ook voor mannen kan gebruikt kan worden. Wanneer je zelf geen stickers kan drukken zou je het natuurlijk ook kunnen printen en plakken.

Ook voor de man

Natuurlijk kan je de volwassen sticker ook gebruiken voor mannen. Je gebruikt de grote borstmaat gewoon voor de borstomvang of je gebruikt de kinderversie. 

Uitwisbare pennen of opnieuw printen

Je lijf en dat van je kinderen veranderd. Het is handig om ieder seizoen of jaar weer eens je maten langs te lopen. Je kan de maten opschrijven met een uitwisbare pen. Ik werk graat met die van Pilot (worden verkocht bij je lokale boekwinkel). Natuurlijk kan je ook een maattabel over je huidige heen plakken. De agenda is van Structuurjunkie. 

Vergeet niet: 

Maattabel op een sticker blog maattabel

Meer berichten van Mevrouw Jett

Colletje van de naaizusjes op de Ester en Ebbe

Het colletje van de @Naaizusjes

De opdrachtgeefster van Marleen (Floor, haar dochter) wou een shirt in deze stof. Marleen probeerde eens iets anders, een col! Ze schreef er een blog over.

Papilio aangepaste top

Hoe maak je de Papilio van Sofilantjes Tienerproef? Natuurlijk met een peplum. Renate legt je met hele duidelijke foto’s en instructies uit hoe je dit zelf kan doen!

Scroll naar top
preloader