Baby jumpsuit

Baby jumpsuit

Wat is voor baby’s nou lekkerder en leuker dan een jumpsuit. Geen shirtjes die omhoog kruipen. Gewoon een lekker pak. Sofilantjes lanceert vanaf donderdag 1 april de nieuwe Fabiën Jumpsuit. Een jumpsuit voor baby’s in de matenreeks 50 t/m 92. Voor de kleintjes een lekker pak om in te slapen, geknuffeld te worden of om in te shinen. Voor de groteren kan deze als een fijn pyjamapak dienen of om lekker in te spelen. 

Voor de jumpsuit kozen we een zachte tricot van Qjutie Kids. Mooie kleuren voor een jongetje. De boordstof is de blauwe boordstof van Fabrilogy. Voor de knoopjes kun je de fijne drukknopen van Prym gebruiken.

De jumpsuit heeft een asymmetrische sluiting waarop drukknoopjes zijn bevestigd. Door de mouwboordjes die van boordstof zijn gemaakt, blijft hij goed zitten. Ook als ze de beentjes optrekken (en ja, dat doen ze nou eenmaal heel de tijd) blijft hij netjes zitten. De hals van de jumpsuit sluit mooi aan aan de bovenkant zodat de romper er niet onderuit piept. 

De sluiting wordt gemaakt door een tricot boord als biasband aan te zetten. Mocht je een beetje ‘koudwatervrees’ hebben voor biasband; er zit een duidelijke beschrijving bij. Dus probeer het vooral gewoon uit. En lukt het niet, vraag gerust om hulp.

Van donderdag 1 april tot maandag 5 april 8.00 uur is het patroon in de Sale voor 5,45 euro

Baby jumpsuit DSCF2467

NB. Sommige links in deze blog zijn affiliate links. Dit betekent dat als je op de link klikt en het artikel koopt, wij daar een kleine bijdrage voor krijgen. Je betaalt hier zelf niets extra’s voor. We verwijzen uiteraard alleen naar producten waar wij 100% achter staan.

Meer berichten van Mevrouw Jett

Wisjpattern Asi jumpsuite, playsuit en jurk, naaipatroon

ASI – playsuit, jumpsuit en jurk

De Asi van WISJdesign is een naaipatroon voor een jumpsuit, playsuit en jurk in de maten 13 maanden tot en met 164. In dit blog vind je de maattabel, stofkeuzes en andere benodigdheden.

Elementor #39075

Koop hier je papieren patroon! Koop hier je PDF- patroon en print het zelf De Kielo en haar maattabel Wanneer patroonmakers starten

Scroll naar boven
preloader