Gratis ophalen in Utrecht (De Meern)

Verzendkosten €4,99 vanaf €75 gratis (in NL)
Wij verzenden op maandag, woensdag en vrijdag

Prijzen van stoffen zijn per meter (minimale afname 0,4m = 40cm)

Hoe Mevrouw Jett inclusief werd.

Inclusieve patronen bij Mevrouw Jett

“Leanne, ik heb dit patroon gekocht bij je maar ik heb me vergist. Ik pas niet in deze maten. “Een klant heeft een curvy patroon gekocht, maar heeft zelf geen curvymaat. Ze vond het patroon zo leuk. Of ik hem niet in kleinere maten had.

Hoe Mevrouw Jett inclusief werd. 4 3

De keuze om alleen curvypatronen in te kopen is ontstaan omdat ik zelf curvy patronen miste en ik andere wilde helpen om deze juist bij Mevrouw Jett te vinden. Zelf vond ik deze patronen niet toen ik begon met naaien en ging ik zelf mijn eigen patronen tekenenen bij costumiere opleiding. Maar weet je, soms heb ik geen zin om na te denken en wil ik  gewoon die jurk maken en een patroon overtrekken. Dan heb je dus wel mooie patronen nodig die rekening houden met rondingen. Cashmerette was voor mij het antwoord en ik besloot deze toe te voegen aan mijn webshop. Maar ja, toen kwam die klant zonder rondingen. Ik besefte me dat zij het ook mooie patronen vond en al het recht had om deze perfecte kledingstukken te kunnen maken.

Zo stelde ik mijn “alleen-curvy-patronen” gedachte bij en kocht ook de andere maten in. Het aanbod in inclusieve patronen Mevrouw Jett werd geboren. 

Hoe Mevrouw Jett inclusief werd. 1 2

Dit voelt als de perfecte richting die ik ingeslagen ben. Iedereen is gelijk, inclusief hoort erbij. Geen zoektocht tussen de patronen welke je nou wel of niet past. Alle patronen die ik verkoop voor volwassenen zijn inclusief. Voor Cashmerette geldt dat ik, net als zijzelf, het assortiment inclusieve patronen aan het uitbereiden ben.

Hoe Mevrouw Jett inclusief werd. 3 3

Meer berichten van Mevrouw Jett

Cadeaubonverpakking- duurzaamcadeaupapier

Furoshiki- Duurzaam cadeaupapier

Furoshiki is een duurzame manier van je mooie cadeaus inpakken. Mevrouw Jett pakt op deze manier haar cadeaubonnen in. Wil je weten hoe je zelf op deze manier kan inpakken? Lees dan vooral even verder.

Paradisum Sofilantjes

Paradisum: (bijna)tiener proef

Het nieuwste patroon van Sofilantjes: de Paradisum. Een geweldige jurk met knooppand waar onze (bijna) tienerdochter helemaal blij mee is.

Scroll naar top
preloader