Hoe Mevrouw Jett inclusief werd.

Inclusieve patronen bij Mevrouw Jett

“Leanne, ik heb dit patroon gekocht bij je maar ik heb me vergist. Ik pas niet in deze maten. “Een klant heeft een curvy patroon gekocht, maar heeft zelf geen curvymaat. Ze vond het patroon zo leuk. Of ik hem niet in kleinere maten had.

Hoe Mevrouw Jett inclusief werd. 4 3

De keuze om alleen curvypatronen in te kopen is ontstaan omdat ik zelf curvy patronen miste en ik andere wilde helpen om deze juist bij Mevrouw Jett te vinden. Zelf vond ik deze patronen niet toen ik begon met naaien en ging ik zelf mijn eigen patronen tekenenen bij costumiere opleiding. Maar weet je, soms heb ik geen zin om na te denken en wil ik  gewoon die jurk maken en een patroon overtrekken. Dan heb je dus wel mooie patronen nodig die rekening houden met rondingen. Cashmerette was voor mij het antwoord en ik besloot deze toe te voegen aan mijn webshop. Maar ja, toen kwam die klant zonder rondingen. Ik besefte me dat zij het ook mooie patronen vond en al het recht had om deze perfecte kledingstukken te kunnen maken.

Zo stelde ik mijn “alleen-curvy-patronen” gedachte bij en kocht ook de andere maten in. Het aanbod in inclusieve patronen Mevrouw Jett werd geboren. 

Hoe Mevrouw Jett inclusief werd. 1 2

Dit voelt als de perfecte richting die ik ingeslagen ben. Iedereen is gelijk, inclusief hoort erbij. Geen zoektocht tussen de patronen welke je nou wel of niet past. Alle patronen die ik verkoop voor volwassenen zijn inclusief. Voor Cashmerette geldt dat ik, net als zijzelf, het assortiment inclusieve patronen aan het uitbereiden ben.

Hoe Mevrouw Jett inclusief werd. 3 3

Meer berichten van Mevrouw Jett

Wisjpattern Asi jumpsuite, playsuit en jurk, naaipatroon

ASI – playsuit, jumpsuit en jurk

De Asi van WISJdesign is een naaipatroon voor een jumpsuit, playsuit en jurk in de maten 13 maanden tot en met 164. In dit blog vind je de maattabel, stofkeuzes en andere benodigdheden.

Elementor #39075

Koop hier je papieren patroon! Koop hier je PDF- patroon en print het zelf De Kielo en haar maattabel Wanneer patroonmakers starten

Scroll naar boven
preloader