Start to SEW: Creeër je eigen garderobe.

kleding die perfect zit: maak het zelf!

Ken je dat, je ziet een leuke jurk in de etalage. Die moet je hebben. Ini het pashokje blijkt dat hij overal goed zit behalve om je heupen. Of dat shirt met het perfecte model, zit heerlijk maar de kleur is echt niet jou ding. Tijd om zelf aan de slag te gaan maar waar begin je dan? Bij een Start to SEW zou ik zeggen.

Tijdens een Start to Sew leer je het volgende:

  • Een patroon overnemen en waar nodig aanpassen aan je eigen maten.
  • Het patroon overbrengen op stof.
  • Jouw naaimachine leren kennen.
  • Het verschil in stof soorten leren herkennen.
  • Een kledingstuk naaien

Onze patronen hebben een ruim maatbereik

Vaak start je met kleding maken omdat je in de winkel niet vindt wat je eigenlijk zou willen dragen. Soms heeft dit te maken met het maatbereik. Daarom kiezen we er tijdens de Start to SEW voor om met patronen te werken die een ruim maatbereik hebben. Van maat 34tot maat 62. Met heel veel trots presenteren we de patronen hieronder.

De patronen zijn ook te koop bij Mevrouw Jett. Veel ervan zijn op voorraad. De Curvy patronen zijn onderweg en hopen we zo snel mogelijk online te kunnen zetten.

Een jurkje voor elke gelegenheid.

True Bias- Lodo dress

Start to SEW: Creeër je eigen garderobe. 3

De Lodo dress van True Bias is een jurkje met een aangeknipte mouw. Dit betekend dat je geen mouw er aanvast hoeft te maken maar dat mouwen er al aanvast zitten. De kleur, de lengte en print van de stof maken ieder jurkje weer anders. Dat kan je dus allemaal zelf kiezen als je zelf dit jurkje gaat maken. Kijk vooral eens naar de #lododress op Instagram.

Een shirt waarmee de kleur en print het verschil maken.

True Bias- Rio Ringer shirt

Start to SEW: Creeër je eigen garderobe. 1

De Rio Ringer t- shirt van True Bias is een basic die altijd van pas komt in je kledingkast. Onder een trui, gewoon als shirtje op je spijkerbroek of als top die je in je rok draagt. Eigenlijk met alles wat je zelf maakt de print of kleur het verschil. Dat is zeker het geval bij dit shirt. Inspiratie nodig? Kijk eens bij #rioringertshirt

Een romantische rok voor het voorjaar en zomer
True Bias- Mave Skirt

Start to SEW: Creeër je eigen garderobe. 2

Deze Mave rok ademt romantiek. Moeilijk om te maken? Wij denken dat je het kan. De inspiratiefoto’s die je vindt via de hashtag #maveskirt zijn om bij weg te dromen. Een losse rok met allemaal stroken. Of je nu een effen stof kiest of juist eentje met een print het kan allemaal. Het leuke is dat deze rok gemaakt is van een niet rekbare stof.

Meer berichten van Mevrouw Jett

Wisjpattern Asi jumpsuite, playsuit en jurk, naaipatroon

ASI – playsuit, jumpsuit en jurk

De Asi van WISJdesign is een naaipatroon voor een jumpsuit, playsuit en jurk in de maten 13 maanden tot en met 164. In dit blog vind je de maattabel, stofkeuzes en andere benodigdheden.

Elementor #39075

Koop hier je papieren patroon! Koop hier je PDF- patroon en print het zelf De Kielo en haar maattabel Wanneer patroonmakers starten

Scroll naar boven
preloader