Een rolzoom op je lockmachine, zo doe je dat!

Een rolzoom is een toffe manier om iets af te werken. Ik ben gek op van die leuke ruffles die zo mooi afgewerkt zijn. Weet je niet hoe je dat kan doen, of denk je dat het super moeilijk is? Kijk dan even het filmpje dat ik voor jou gemaakt heb.

 

In dit filmpje laat ik zien hoe je een rolzoom maakt met je lockmachine. Het is uitgelegd op een Bernina 800DL. Dit betekent niet dat jij het op een andere lockmachine niet kan. Veel instellingen zijn het zelfde op verschillende merken lockmachines.

en nu... hoe je een rolzoom maakt!

Heb je de smaak te pakken?

Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer leren op je lockmachine? Hou de website dan in de gaten. In het najaar plannen we vast weer workshops in! Dit doe ik in samenwerking met naaimachinehandel van Huissteden in Nieuwegein.
 
Voor alles een eerste keer. Zo ook een filmpje waar ik zelf op sta:) Ik werk trouwens niet voor Naaimachinehandel van Huissteden. Lijkt wel bijna zo als je hoort hoe vaak ik het over ze heb;)
rolzoom
rolzoom ruffles

Meer berichten van Mevrouw Jett

Wisjpattern Asi jumpsuite, playsuit en jurk, naaipatroon

ASI – playsuit, jumpsuit en jurk

De Asi van WISJdesign is een naaipatroon voor een jumpsuit, playsuit en jurk in de maten 13 maanden tot en met 164. In dit blog vind je de maattabel, stofkeuzes en andere benodigdheden.

Elementor #39075

Koop hier je papieren patroon! Koop hier je PDF- patroon en print het zelf De Kielo en haar maattabel Wanneer patroonmakers starten

Scroll naar boven
preloader