Een rolzoom op je lockmachine, zo doe je dat!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Een rolzoom is een toffe manier om iets af te werken. Ik ben gek op van die leuke ruffles die zo mooi afgewerkt zijn. Weet je niet hoe je dat kan doen, of denk je dat het super moeilijk is? Kijk dan even het filmpje dat ik voor jou gemaakt heb.

 

In dit filmpje laat ik zien hoe je een rolzoom maakt met je lockmachine. Het is uitgelegd op een Bernina 800DL. Dit betekent niet dat jij het op een andere lockmachine niet kan. Veel instellingen zijn het zelfde op verschillende merken lockmachines.

en nu... hoe je een rolzoom maakt!

Heb je de smaak te pakken?

Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer leren op je lockmachine? Hou de website dan in de gaten. In het najaar plannen we vast weer workshops in! Dit doe ik in samenwerking met naaimachinehandel van Huissteden in Nieuwegein.
 
Voor alles een eerste keer. Zo ook een filmpje waar ik zelf op sta:) Ik werk trouwens niet voor Naaimachinehandel van Huissteden. Lijkt wel bijna zo als je hoort hoe vaak ik het over ze heb;)
rolzoom
rolzoom ruffles
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer berichten van Mevrouw Jett

Back to school

Back to school Wat een opluchting dat de kinderen deze week weer naar school mochten! Ik heb behoorlijk wat keren verzucht dat

blog scherpe hoeken

Scherpe hoeken in je knopenpand

Zo maak je strakke hoeken Strijken is misschien wel het vervelendste van het naaien. Die strijkplank neerzetten, de strijkbout op laten warmen…

slaapzak knuffel tutorial

Tutorial: slaapzak voor een knuffel

In deze tutorial leer je hoe je een slaapzak kan maken van resten stof voor een knuffel. Het perfecte schoencadeautje voor Sinterklaar of voor de kerst.

Scroll naar top
preloader