Gratis ophalen in Utrecht (De Meern)

Verzendkosten €4,99 vanaf €75 gratis (in NL)
Wij verzenden op maandag, woensdag en vrijdag

Prijzen van stoffen zijn per meter (minimale afname 0,4m = 40cm)

Een rolzoom op je lockmachine, zo doe je dat!

Een rolzoom is een toffe manier om iets af te werken. Ik ben gek op van die leuke ruffles die zo mooi afgewerkt zijn. Weet je niet hoe je dat kan doen, of denk je dat het super moeilijk is? Kijk dan even het filmpje dat ik voor jou gemaakt heb.

 

In dit filmpje laat ik zien hoe je een rolzoom maakt met je lockmachine. Het is uitgelegd op een Bernina 800DL. Dit betekent niet dat jij het op een andere lockmachine niet kan. Veel instellingen zijn het zelfde op verschillende merken lockmachines.

en nu... hoe je een rolzoom maakt!

Heb je de smaak te pakken?

Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer leren op je lockmachine? Hou de website dan in de gaten. In het najaar plannen we vast weer workshops in! Dit doe ik in samenwerking met naaimachinehandel van Huissteden in Nieuwegein.
 
Voor alles een eerste keer. Zo ook een filmpje waar ik zelf op sta:) Ik werk trouwens niet voor Naaimachinehandel van Huissteden. Lijkt wel bijna zo als je hoort hoe vaak ik het over ze heb;)
rolzoom
rolzoom ruffles

Meer berichten van Mevrouw Jett

Cadeaubonverpakking- duurzaamcadeaupapier

Furoshiki- Duurzaam cadeaupapier

Furoshiki is een duurzame manier van je mooie cadeaus inpakken. Mevrouw Jett pakt op deze manier haar cadeaubonnen in. Wil je weten hoe je zelf op deze manier kan inpakken? Lees dan vooral even verder.

Paradisum Sofilantjes

Paradisum: (bijna)tiener proef

Het nieuwste patroon van Sofilantjes: de Paradisum. Een geweldige jurk met knooppand waar onze (bijna) tienerdochter helemaal blij mee is.

Scroll naar top
preloader