opheffingsuitverkoop : Poppy, Albstoffe en Katia

Korting! -60% op Poppy, Katia en Albstoffe

Vandaag gaan we verder met de opheffingsuitverkoop met het merk Poppy. Het goede nieuws is dat je deze kan combineren met alle Albstoffe en Katia.

Hoe meer Poppy, Albstoffe en Katia je koopt, hoe groter de korting*. Geen code nodig – de korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen. 🎉✂️

Minder dan 3 meter -20%
3-5 meter -30%
5-7 meter -50%
meer dan 7 meters -60%

De kortingsactie gaat in op woensdag 20 september om 17.00 uur en eindigt 27 september 2023 om 13:00 uur.

*De korting geldt alleen voor hele meters. Als je korting wilt krijgen, mag je bestelling wel uit verschillende soorten Katia, albstoffe en Poppy bestaan. Wanneer je een stuk stof besteld van 1,2 meter dan geldt het cijfer voor de komma voor de hoogte van je totale korting. Een voorbeeld is dat je 1,2 meter van stof X en 1,8 meter van stof Y bestelt. Je krijgt het kortingspercentage van 2 meter (20%) en niet het kortingspercentage van 3 meter (30%).

Ook korting op alle stoffen

10% korting op alle uni French Terry, Jersey en boordstoffen,

20% op alle overige stoffen

Meer berichten van Mevrouw Jett

Wisjpattern Asi jumpsuite, playsuit en jurk, naaipatroon

ASI – playsuit, jumpsuit en jurk

De Asi van WISJdesign is een naaipatroon voor een jumpsuit, playsuit en jurk in de maten 13 maanden tot en met 164. In dit blog vind je de maattabel, stofkeuzes en andere benodigdheden.

Elementor #39075

Koop hier je papieren patroon! Koop hier je PDF- patroon en print het zelf De Kielo en haar maattabel Wanneer patroonmakers starten

De Teddy Sweater van WISJ: maattabel en stofkeuze

Het Teddy Sweater naaipatroon van WISJ is meer dan alleen een sweater. Je maakt er ook een jurk, een sweaterdress en een playsuit mee. Hier vind je de maattabel en waar je rekening mee moet houden als je een maat kiest.

Scroll naar boven
preloader